Кредити по време на бременност

Какви кредити можете да получите по време на БРЕМЕННОСТ или в МАЙЧИНСТВО?

За по-голям потребителски кредит по време на бременност, като например за кредит за ремонт или други нужни, може да се насочите към потребителски кредит от банка. Бихте могли да получите такъв кредит, ако сте на постоянен трудов договор и все още сте в начална бременност, тъй като по време на майчинство банковото кредитиране е ограничено от голяма част от банките. Разбира се, вариант е за един такъв потребителски кредит да кандидатства съпруга или приятеля, с когото живеете на семейни начала.
За ипотечен кредит – при покупка на жилището по време на бременност съвместно със съпруг или приятел, отново е вариант да се вземат предвид общите доходи на семейството. Желателно е да кандидатствате предварително, докато сте на работа, за да можете да докажете доходи от трудови правоотношения. Разбира се, при високи доходи на съпруга или приятеля отново може да се получи кредит, ако се осигурява достатъчно висока степен на покритие на погасителните вноски с наличните доходи на домакинството.
При всички случаи, обаче следва да съобразите каква ще бъде реалната промяна на доходите за периода на майчинството, както и как ще се променят разходите, за да можете да обслужвате кредита си напълно редовно и свободно.

Свържете се с нас

Бул. Цар Симеон Велики 112, Сити Център, офис 10, сутерен, 6000 Стара Загора

0899 93 95 03
0893 61 00 68

office@krk-bg.com